У Нововолинську  придбали квартири  дітям-сиротам
Волинь

У Нововолинську придбали квартири дітям-сиротам

14 грудня 2018, 16:06
0
0
Сподобалось?
0

У 2018 році у Нововолинську  придбано дві однокімнатні квартири для дітей -сиріт. Одне житло -за кошти з державного бюджету (338000 грн), інше – кошти виділено  з обласного та міського бюджетів (300000 грн.), – повідомляє служба у справах дітей на сайті Нововолинської міської ради.

Квартири будуть виділені двом  дітям-сиротам, які перебувають на  квартирному обліку. Крім того,  ремонтується  житло, що на правах власності належить особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування (передбачено 130000 грн. з обласного та міського бюджетів).

Торік  також було придбано дві квартири (577800 грн.). Зараз  у цих помешканнях проживають двоє дітей, позбавлених батьківського піклування. Також у житловому будинку, який знаходиться у власності двох братів, проведено капітальний ремонт (221918грн.)

Станом на 13.12.2018 на обліку служби у справах дітей перебуває 96 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. З них: 22 дитини мають житло на правах власності, 69 дітей – на праві користування, 5 дітей – не мають житла.

На соціально квартирному обліку перебуває двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, та дві дитини даної категорії, які потребуватимуть забезпечення їх житлом.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися