У Луцьку - 18-й Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»
Волинь

У Луцьку - 18-й Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»

15 грудня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку  вже водинадцяте відбувається 18-ий міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».  Першого дня на сцені обласного театру ляльок виступали два міжнародні колективи. Про це пише ВолиньOnline.

Мультикультурний проект «Leleka» заснували у 2016 році у Берліні.  Це чотири музиканти із України, Польщі та Німеччини, які сплітають старовинні українські мотиви із сучасним джазом, додаючи своїх музичних та культурних особливостей. Той випадок, коли любов до джазу та досконалої краси українського мелосу – справжня.

Колектив із Бельгії та Норвегії «Jonas Cambien Trio» зіграв скандинавський джаз. Цей термін означає холодність, пронизливість, крихкість та аскетичну красу. Колектив постійно експериментує, продовжує прогресувати, при цьому залишається відкритим і доступним для найнесподіваніших залів.

Гурт запропонував лучанам придбати свої диски як  різдвяний подарунок для близьких та друзів.

 Організатор заходу Віктор Грисюк зізнався, що підготувати захід було досить  складно. «Цей фестиваль один з наймасштабніших у Європі. Тому що водночас паралельно він відбувається у 18 містах. І, відповідно, одночасно він відбувається у двох країнах: в Україні та Польщі. Його тема : джаз без кордонів».

Фестиваль триватиме 15 та 16 грудня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися