За «Різдвяним дарунком»- до музею волинської ікони
Волинь

За «Різдвяним дарунком»- до музею волинської ікони

18 грудня 2018, 11:32
0
0
Сподобалось?
0

18 грудня в Музеї волинської ікони відкрилася   виставка-продаж «Різдвяний дарунок». Це спільний проект Музею, Технічного коледжу Луцького національного технічного університету та Волинської обласної служби зайнятості. Відвідувачі виставки зможуть не лише ознайомитися з творчими роботами новорічної і різдвяної тематики учнів, майстрів та слухачів  коледжу,  але й придбати їх. Про це повідомляє Музейний простір Волині.

 У нашому житті не так давно стала популярною модна течія – handmade (зробив руками). Музей волинської ікони бере активну участь у популяризації цієї теми, тому на своїх експозиційних площах представляє творчі роботи новорічної і різдвяної тематики учнів, майстрів та слухачів Технічного коледжу ЛНТУ.

Учні коледжу  творчо опановують малюнок, живопис, спецмалюнок, основи композиції, історію стилів у мистецтві і культурі, а реалізувати свої творчі здібності можуть у гуртках технічної творчості. Вони беруть  участь у різноманітних конкурсах міського та обласного рівнів, міжрегіональних і всеукраїнських, у яких  завжди серед призерів.

У коледжі проходять навчання дві групи слухачів із числа безробітних, що навчаються за професіями «Швачка» та «Флорист», роботи яких представлені на виставці «Різдвяний дарунок».

Новорічні і різдвяні композиції, ялинкові прикраси, м’які іграшки, топіарії, велике розмаїття ангелочків, ялиночок, місяців, подарункових черевичків та інших різдвяних і новорічних сувенірів чекає свого глядача і покупця! Крім того, гості і відвідувачі виставки можуть скористатися фотозоною, яка облаштована дизайнерами Технічного коледжу ЛНТУ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися