Волинські  ОТГ успішно реалізують інфраструктурні проекти
Волинь

Волинські ОТГ успішно реалізують інфраструктурні проекти

31 грудня 2018, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

У році, що минає, Волинь отримала понад 106 млн грн субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури ОТГ. З них майже 4,5 млн грн спрямували на розвиток Колківської тергромади, повідомляє прес-служба ОДА.

Колківська ОТГ розташована в Маневицькому районі. До її складу входять 15 населених пунктів, це- Колки, Боровичі, Годомичі, Рудники, Старосілля, Четвертня та інші. Проживає тут більше 13 тис. чоловік. Утворена вона наприкінці 2017 року.

За кошти інфраструктурної субвенції в Колківській об’єднаній територіальній громаді реалізують дев’ять проектів. Зокрема, ще влітку капітально відремонтували дах дошкільного навчального закладу «Ромашка» в с. Четвертня. В опорному закладі НВК «Колківська ЗОШ I-III ступенів - ліцей» замінили 112 старих дерев’яних вікон на енергозберігаючі. У школі-філії I-II ступенів с. Розничі повністю замінено систему опалення на сучасну. Загалом на реконструкцію навчальних закладів Колківської ОТГ витратили більше 2,7 млн грн інфраструктурної субвенції.

Окрім того, здійснили реконструкцію зовнішніх електричних мереж вуличного освітлення трьох вулиць в с. Розничі та трьох вулиць в с. Старосілля.

Для обслуговування населення тергромади придбали новий вакуумний автомобіль. Він поповнить автотранспортний парк Колківського ВУЖКГ. Щоб  повністю освоїти кошти інфраструктурної субвенції до кінця року, було подано ще три проекти на придбання комплектуючих до трактора. Вони передані на баланс Колківського ВУЖКГ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися