Жахлива ДТП на Волині: поліція встановлює обставини загибелі велосипедиста
Волинь

Жахлива ДТП на Волині: поліція встановлює обставини загибелі велосипедиста

2 січня 2019, 14:36
0
0
Сподобалось?
0

Трагедія сталася сьогодні вранці у Нововолинську. До  поліції  надійшло повідомлення про те, що на вулиці княгині Ольги  виявили мертвого чоловіка, поряд із ним лежав велосипед. Його збила машина і протягнула близько 100 метрів  асфальтом, чоловікові відірвало голову. Поліцейські встановлюють транспортний засіб та особу водія, який скоїв летальну ДТП й залишив місце події, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – це 72-річний місцевий житель. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація про ДТП  невідкладно повідомити в поліцію за номером телефону 102.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі  від 3 до 8 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися