На Волині судитимуть наркоторговців
Волинь

На Волині судитимуть наркоторговців

8 січня 2019, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

П’ятьох жителів Луцька звинувачують у збуті наркотиків. У червні 2018 року,  під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання, у них  правоохоронці виявили та вилучили майже  кілограм амфетаміну, вартість якого на чорному ринку становить 450 тис. грн.-повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області завершили досудове слідство щодо незаконної діяльності  організованої групи лучан, які займалися збутом амфетаміну на території обласного центру та Луцького району. Усім зловмисникам слідчі оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  Матеріали кримінального провадження скеровано до суду.   

Двом фігурантам справи оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч.3  ст. 307 та  ч2 ст. 306  Кримінального кодексу України, двом – за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України,   ще одному – за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться  про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих  речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів.

За скоєння злочинів  їм загрожує позбавлення волі   від дев’яти  до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися