У Ковельському  пологовому будинку  оновили операційний блок
Волинь

У Ковельському пологовому будинку оновили операційний блок

8 січня 2019, 20:35
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 8 січня, відкрили оновлений  операційний блок в пологовому будинку Ковельського МТМО. Впродовж двох місяців тут тривали ремонтні роботи. На їх виконання було використано 350 тисяч гривень, з яких: 200 тисяч — кошти міського бюджету, 150 тисяч — власні кошти МТМО. Про це інформує прес-служба міської ради.

За словами міського голови Олега Кіндера, 2019 - стане роком змін у пологовому будинку. “Відкриття нової операційної — це лише початок. Дуже багато є задумів, які узгоджені з медиками. У бюджеті передбачені на це кошти. Зокрема, півтора мільйона гривень - на оновлення четвертого поверху (там розташовані - реанімаційне відділення, операційна акушерська, пологові зали ). Така ж сума виділяється на влаштування у приміщенні пологового будинку дитячої поліклініки, поліпшення умов у дитячій лікарні”, - повідомив міський голова.

Міська влада визначила одним із пріоритетних напрямків роботи - створення належних умов у лікувальних закладах. З тих пір капітально відремонтували хірургічне, отоларингологічне, інфекційне, кардіологічне, терапевтичне, приймальне відділення та біохімічну лабораторію центральної лікарні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися