У Ковелі вартість проїзду на гривню збільшили лише для дорослих
Волинь

У Ковелі вартість проїзду на гривню збільшили лише для дорослих

10 січня 2019, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 10 січня, на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради були затверджені нові тарифи на проїзд у міських автобусних маршрутках загального користування.

 Учора про вартість проїзду говорили на громадських слуханнях. За інформацією сайту Ковельради, учасники зібрання майже одноголосно підтримали проект рішення, який сьогодні затвердили члени виконкому. 

 Отож, відповідно до цього документу, встановлена вартість проїзду для дорослого населення у розмірі п’яти гривень, студентів вишів і професійно-технічних навчальних закладів та школярів залишилася без змін: 3,50 гривень і  3 гривні. 

 Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення. 

 Попереднє рішення "Про встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутках загального користування", -пише Про Ковель , проіснувало трохи менше  року. Тоді, 26 лютого 2018 року, виконком затвердив вартість проїзду для дорослого населення – 4 гривні, для студентів вищих навчальних закладів і професійно-технічних - 3,50 грн. і 3 гривні – для учнів загальноосвітніх шкіл.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися