Чотири спецоперації волинських фіскалів
Волинь

Чотири спецоперації волинських фіскалів

10 січня 2019, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

На Волині з 1 січня 2019 року розпочато операції  «Акциз-2019», «Рубіж-2019», «Будівельник» та «Мережа» - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Зусилля оперативних підрозділів у найближчі місяці будуть зосереджені на виявлення, запобігання та перекриття каналів незаконного переміщення товарів, в т.ч. високоліквідних та підакцизних. Оперативники ГУ ДФС Волині  жорстко реагуватимуть на факти незаконної діяльності на ринку підакцизної продукції та протидіятимуть спробам організувати тіньовий обіг алкоголю, тютюну та пального. Окрім того, особливу увагу співробітники податкової міліції приділятимуть викриттю правопорушень, вчинених службовими особами СГД – забудовниками та з використанням Інтернет-ресурсів.

Для забезпечення максимального ефекту від проведення спецоперацій оперативне управління ГУ ДФС в області координуватиме свої зусилля з іншими правоохоронними структурами.

ГУ ДФС у Волинській області вкотре звертається до усіх громадян з проханням негайно повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на ухилення від сплати податків, а також про факти незаконного виробництва та обігу  підакцизних товарів, незаконного переміщення ТМЦ через Державний кордон України та їх реалізації на номерами: (0332) 777-102,  066-211-02-02.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися