На хабарі попався директор одного з волинських  вишів
Волинь

На хабарі попався директор одного з волинських вишів

21 січня 2019, 20:15
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 21 січня, оперативники Управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими-детективами обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури  області викрили директора одного з вищих навчальних закладів Волині на отриманні хабара у розмірі 12 тисяч гривень.

Правопорушника було викрито і затримано в момент вчинення злочину.

Неправомірну вигоду посадовець вимагав за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні навчального закладу.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про затримання керівника інституту та повідомлення йому про підозру.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

Інтернет-виданню "Волинь24" стало відомо з власних джерел, що на хабарі зловили директора Нововолинського навчально- наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету, доктора економічних наук, професора, академіка академії економічних наук України, депутата Нововолинської міської ради Романа Чорного.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися