Ковельських кардіохірургів високо оцінив директор Інституту серця
Волинь

Ковельських кардіохірургів високо оцінив директор Інституту серця

23 січня 2019, 23:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 23 січня,  на запрошення керівництва Ковельського МТМО у лікарні перебували фахівці Інституту серця МОЗ України на чолі з генеральним директором, заслуженим лікарем України Борисом  Тодуровим.  Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

 Борис Тодуров  прочитав лекцію для працівників закладу про  новітні технології в кардіохірургії. А також був проведений майстер-клас на  ангіографі, який отримав Ковель кілька місяців тому. 

Під керівництвом та безпосереднім консультуванням Бориса Тодурова у Ковелі  зроблено п’ять планових операцій. Відбувалась онлайн-трансляція, учасники зустрічі спостерігали за процесом, який коментували фахівці інституту серця.

Як зазначив головний лікар МТМО Олег Самчук, було обрано  найскладніші випадки захворювань. Разом з тим, довелось внести коригування у план роботи. Адже у цей час  швидка привезла жінку з гострим інфарктом, який у неї стався на місцевому ринку.  Вона одразу потрапила у відділення. Лікарі за півгодини зробили операцію. І тепер вона не просто буде жити, але й у неї не буде інвалідності,  наслідків інфаркту, тому що операція була  проведена  вчасно, коли не сталось змін у серцевому м’язі. Тож Борис Тодуров  вважає, що  потрібно  посилити роз’яснювальну роботу, аби люди при  болях в серці негайно звертались до фахівців. 

 “Можу привітати мешканців Ковеля, ви маєте доступ до сучасного обладнання. У Європі немає різниці в медичному обслуговуванні в столиці і провінції. І практично у кожній лікарні є ангіограф. Європейські стандарти уже реалізовані у Ковелі. У вашої лікарні у цьому напрямку велике майбутнє”, - резюмував відомий кардіохірург.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися