Податкова міліція Волині вилучила  шампанського та спирту на 800 тисяч гривень
Волинь

Податкова міліція Волині вилучила шампанського та спирту на 800 тисяч гривень

25 січня 2019, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Волинські податківці вилучили понад 2500 пляшок спирту та сурогатного шампанського, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Фіскали, отримавши інформацію про можливе незаконне транспортування алкогольних напоїв, у взаємодії з працівниками патрульної поліції ГУНП у Волинській області зупинили та провели обстеження автомобіля марки Merсedes Sprinter.  Було  встановлено, що 2 640  пляшок винного ігристого напою Італійського виробництва транспортувалося  на підставі документів, що містять ознаки підробки, у зв’язку з чим шампанське вилучено.

Одночасно,  податковою міліцією Волині проведено обстеження гаражного приміщення  одного з кооперативів обласного центру, де виявлено місце накопичення незаконного підакцизу. Відтак, 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту та 143 пляшки готових лікеро-горілчаних виробів без марок акцизного податку встановленого зразка правоохоронцями вилучено.

Згідно з попередньою оцінкою вартість вилученого майна становить майже 800 тисяч гривень.

Вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей , а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення осіб причетних до такої незаконної діяльності.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися