На Волині  на карантині 19 шкіл і 9 дитсадків
Волинь

На Волині на карантині 19 шкіл і 9 дитсадків

28 січня 2019, 19:44
0
0
Сподобалось?
0

На Волині, за рекомендацією лікарів- епідеміологів, тимчасово припинено навчання у 19 школах і 9 закладах дошкільної освіти через високу захворюваність на грип і ГРВІ. Про це повідомили у Волинському обласному лабораторному центрі.

В цілому, по області захворюваність ГРВІ та грипом нижче епідемічного порога на 7%, проте зареєстровані локальні перевищення в м. Нововолинську (на 18,6%) та ще в п’яти районах області: Рожищенському (на 35,7%), Турійському (на 17,7%), Шацькому (на 15%), Камінь-Каширському та Любомльському районах (на 9 %).

У зв’язку із відсутністю через  хворобу  понад 20 % учнів, лікарями-епідеміологами надані рекомендації щодо тимчасового  призупинення навчання у загальноосвітніх школах. Так, припинено навчання в 2 школах Горохівського району ( Шклінь, Сенкевичівка),  6 школах Камінь-Каширському районі ( Осівці, Великий Обзир, Личини, Верхи, Піщане, Нуйно) та в школі с. Височине Ратнівського району. Крім того, закриті усі заклади середньої освіти у м. Нововолинську (10 шкіл) та 9 закладів дошкільної освіти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися