Волинські «кіборги» відмовились від нагород
Волинь

Волинські «кіборги» відмовились від нагород

28 січня 2019, 20:05
0
0
Сподобалось?
0

Волинські «кіборги» відмовились від своїх нагород, які підписав голова Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України» Микола Миньо. За їхніми словами, вони не хочуть бути в одному ряду із Юлією Тимошенко,яку нещодавно назвали «політичним кіборгом». Про це пише Район.Луцьк.

Офіцер 80-ої десантно-штурмової бригади Вадим Ваврищук розповів, що дев’ять волинських кіборгів здали свої нагороди. А ініціатором такого вчинку став Юрій Оксенюк. Нагороди віддали голові Володимир-Волинської спілки учасників АТО Юрію Степанюку. А він має передати їх першому заступнику «Побратимів України».

«Ми здали ті нагороди, які були підписані головою «Побратимів України» Миколою Миньо, який разом із Юлією Тимошенко виступав на сцені під час з’їзду. Ініціатором цього став наш бойовий побратим Юрій Оксенюка», – розповідає атовець.

Також він додає, що планував для волинських кіборгів виготовити нові шеврони із надписом «Захисник Донецького аеропорту».

«Я хотів зробити взагалі інакше, але на це не було часу. Я хотів зробити для наших волинських кіборгів нові шеврони – «Захисник Донецького аеропорту». Адже останнім часом слово «кіборг» стало трохи «зашкварним». Ми хочемо розмежувати ці дві катерогії. Ми не схвалюємо те, що Юлю назвали «кіборгом». І ми не хочемо бути «юліними кіборгами», – розповів Вадим Ваврищук.

Також він зауважив, що вони в жодному разі не цураються того, що вони – «кіборги». Однак, вони не хочуть бути учасниками політичних ігор.

«Вчора ми зібрали наших волинських людей, які були в самому ДАПі. Справжніх «кіборгів». І зараз ми не цураємось того, де ми були, і ким ми є. Ми протестуємо проти того, щоб Тимошенко  ставили з нами в один ряд», – додав волинський кібор

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися