Допоможімо п'ятирічному волинянину стати на ноги
Волинь

Допоможімо п'ятирічному волинянину стати на ноги

28 січня 2019, 20:28
0
0
Сподобалось?
0

Хворому на ДЦП п'ятирічному Михайлику Романчуку із Шацька не вистачає  60 тисяч гривень на реабілітацію в Китаї. Про це на своїй сторінці у Facebook написала львівська журналістка Мар'яна Гусяк.

«Приблизно півроку тому познайомилась з історією Михайлика (діагноз ДЦП, мама  померла після пологів) та його батька Василя Романчука під час зйомок Добрий ZIK, тоді вони були героями програми і лише мріяли про поїздку у Китай на реабілітацію. Їхня мрія стане реальністю: 15 лютого 2019 року запланована поїздка, вдалось зібрати потрібну суму, однак безплатні квитки авіалінії скасували, тому частину коштів з лікування витратили саме на їх купівлю. Таким чином, ще потрібно зібрати 60 тис. грн! Залишаю реквізити картки, куди потрібно скидати кошти: 5168 7427 2588 5325 (Василь Романчук, батько хлопчика)
Ну а результативність уже пройдених реабілітацій та мудрість цього 5-річного малюка - беззаперечна. Вчора для мене колядував, знає столиці багатьох країн та ще багато іншого...» – йдеться у дописі журналістки.

Нагадаємо, що п'ять років тому через місяць після народження Михайлика померла його мама Оксана. А згодом у дитини лікарі діагностували ДЦП. Зараз виховують хлопчика тато і бабуся.

Лікарі кажуть рідним, що Михайлик може почати ходити, проте потрібне тривале лікування в спеціалізованих лікувальних закладах та реабілітаційних центрах. А на це необхідні великі суми коштів, яких у сім'ї немає. Шачани вже двічі збирали кошти на лікування Михайлика у клініках Львова.

 

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися