На Волині щодоби оформляють 610  євроавтомобілів
Волинь

На Волині щодоби оформляють 610 євроавтомобілів

29 січня 2019, 19:08
0
0
Сподобалось?
0

Щодоби на Волині випускають у вільний обіг близько 610 автомобілів зі знижкою на акцизний податок. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

У зоні діяльності Волинської митниці ДФС скористались пільговим періодом щодо 50-відсоткової знижки на сплату акцизного збору під час випуску у вільний обіг імпортованих авто понад 17 тисяч громадян.

Із загальної кількості випущених автомобілів, через процедуру зміни митних режимів «транзит чи тимчасове ввезення» на «вільний обіг» оформили майже 8 тис. легковиків. Їхніми власниками сплачено до Державного бюджету України майже 480 млн грн митних платежів.

 Волинська митниця нагадує реальним власникам тимчасово ввезених іноземцями автомобілів, що з кожним днем їхніх вагань щодо легалізації перебування цих транспортних засобів в Україні спливає термін:

1.Реальної можливості використати надані законодавством пільги (застосування коефіцієнту 0,5 до акцизного податку – до 22 лютого).

2.  Звільнення від відповідальності за порушення термінів чи умов митних режимів, яка суттєво зросте з  24 травня 2019 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися