Ковельське МТМО придбало два легкових автомобілі
Волинь

Ковельське МТМО придбало два легкових автомобілі

30 січня 2019, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

Автопарк Ковельського МТМО поповнився двома легковими автомобілями. Їх загальна вартість - 900 тисяч гривень. Машини призначені для двох міських амбулаторій.  Про це пише ПроКовель.

Автомобілі  використовуватимуть для виїздів до пацієнтів, які за показаннями потребують консультації вдома.

 «Ми дуже потребували цих автомобілів. Важливо, що транспорт отримали новий. Наявні транспортні засоби застаріли, тож чималі кошти витрачаються на ремонт і пальне. Сподіваюся, що машини прослужать не один десяток років. Тепер медики зможуть швидко приїхати додому до пацієнтів, які з об'єктивних причин не зможуть прийти на прийом у поліклініку», - каже завідувачка першої міської амбулаторії Валентина Басіста.

Торік  керівництво закладу уклало договір з Національною службою здоров’я України. Документом передбачено фінансування державою первинної ланки за принципом медичної субвенції, за  умови підписання певної кількості декларацій лікарів з пацієнтами. На сьогодні угоди з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами уклали майже 60% мешканців міста та району (у Ковелі – 71%). Тож віднедавна Ковельське МТМО щомісячно отримує значно більші кошти від держави. Саме за ці гроші й закупили нові автомобілі. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися