Волинське підприємство  шахраї ошукали  на півмільйона гривень
Волинь

Волинське підприємство шахраї ошукали на півмільйона гривень

30 січня 2019, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

З банківського рахунку Ковельського автотранспортного підприємства шахраї переказали  понад 502 тисячі гривень на баланс київської фірми.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, – пише Район.Ковель.

24 січня  невідома особа «шляхом незаконних операцій з використанням електро-обчислювальної техніки», переказала понад  502 тисяч  гривень з розрахункового рахунку ТДВ «Ковельське АТП» (колишнє автобусне автопідприємство № 10706) на рахунок київського ТОВ «Корпагром».

У повідомленні зазначається, що вкрадені гроші  знаходяться в АТ «Райффайзен Банк Аваль» на банківському рахунку, який відкритий на ТОВ «Корпагром».

Ковельський міськрайонний суд вирішив  накласти арешт на 502 118 гривень 95 копійок, заборонивши будь-якій юридичній та фізичній особі відчужувати, розпоряджатися будь-яким чином та використовувати ці кошти до прийняття законного рішення у кримінальному провадженні.

 За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ «Корпагром» знаходиться у Києві на проспекті Перемоги, 66. Засновником фірми офіційно значиться Дмитро Ковальчук, який нібито проживає у селі Кмитів Коростишівського району Житомирської області. Його розмір внеску до статутного фонду становить 500 тисяч гривень. Основний вид діяльності фірми, яка існує з листопада 2018 року, – неспеціалізована оптова торгівля.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися