Мінфін не обіцяє коштів на завершення будівництва шахти № 10 у Нововолинську
Волинь

Мінфін не обіцяє коштів на завершення будівництва шахти № 10 у Нововолинську

5 лютого 2019, 14:38
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство фінансів  України розглянуло  рішення Волинської обласної ради стосовно сприяння у завершенні будівництва шахти № 10 "Нововолинська" . Відповіді на звернення волинських депутатів за підписом заступника Міністра Василя Шкуракова цитує прес-служба облради.

"Законом України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" Міністерству енергетики та вугільної промисловості як головному розпоряднику бюджетних коштів за бюджетною програмою КПКВК 1101530 "Державна підтримка будівництва шахти № 10 "Нововолинська" передбачено видатки у обсязі 25 000,0 тис. гривень.
У зверненні депутатів Волинської обласної ради на підтримку завершення будівництва шахти № 10 "Нововолинська" у Державному бюджеті України на 2019 рік пропонується передбачити кошти у обсязі 150 000,0 тис. гривень. При цьому, не визначені джерела збалансування державного бюджету для здійснення зазначених видатків у поточному році.
Разом з тим, статтею 52 Бюджетного кодексу України визначено порядок та чіткий перелік умов внесення змін до закону про Державний бюджет України.
У зв’язку з цим, порушене питання має вирішуватися у встановленому чинним законодавством порядку". Така відповідь Міністерства фінансів. 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися