На Гнідавському цукровому заводі виробляють органічний цукор
Волинь

На Гнідавському цукровому заводі виробляють органічний цукор

12 лютого 2019, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

Компанії ТОВ «ДЕДДЕНС АГРО» і «РІТТЕР БІО АГРО» вперше в Україні отримали сертифікований  органічний цукор з органічних буряків, які вони виростили. Про це йдеться на сайті підприємства.

Зі слів генерального директора Віктора Щербачука, команда йшла до цього з 2013 року, відколи було засноване органічне підприємство. Також В.Щербачук зазначив, що ТОВ «ДЕДДЕНС АГРО» і «РІТТЕР БІО АГРО» за кількістю отриманого органічного продукту займають третє місце в світі. Органічні цукрові буряки та органічний цукор були сертифіковані ТОВ «Органік стандарт», а переробку здійснили потужностями Гнідавського цукрового заводу. Компанія ТОВ «Дедденс Агро» була заснована 21 листопада 2006 року. ТОВ «Ріттер Біо Агро» – 20 березня 2013 року. Діяльність підприємств спрямована на вирощування органічних культур, закупівлю органічної продукції по всій території України та здійснення експорту в держави ЄС.

ТОВ «Органік стандарт» – перший український сертифікаційній орган, що здійснює інспекцію та сертифікацію органічного виробництва, був створений в рамках українсько-швейцарського проекту «Органічна сертифікація та розвиток органічного ринку в Україні» в 2007 році.

Наразі компанія здійснює сертифікацію у всіх регіонах України та в Республіці Білорусь, крім того проводить інспекційні роботи в Казахстані в партнерстві з міжнародними органами сертифікації. На даний час видано 587 сертифікатів компаніям з органічним виробництвом на території України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися