Одна із сільських рад Волині вирішила будувати житло в лісі
Волинь

Одна із сільських рад Волині вирішила будувати житло в лісі

14 лютого 2019, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура упередила у Старовижівському районі незаконне виділення земельних ділянок під житлову забудову у лісі. Про це повідомляє прокуратура області.

Одна із сільських рад Старовижівського району  затвердила детальний план території, яким передбачалося на землях лісового фонду, що вкриті деревною та чагарниковою рослинністю, будівництво житлової та громадської забудови.

Таким чином посеред лісу могли постати індивідуальні житлові будинки громадян та інші об’єкти нерухомості.

 Ковельська місцева прокуратура, здійснюючи  процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом зловживання владою та службовим становищем посадовими особами цієї  сільської ради, виявила  порушення вимог чинного законодавства і звернулася до Волинського окружного адміністративного суду із позовом про визнання протиправним та скасування такого рішення сільради.

Рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 07 лютого 2019 року позов прокурора задоволено повністю, відтак органи прокуратури упередили подальше незаконне виділення земельних ділянок в лісі під житлову забудову.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися