Провокатор з Луцька вчергове брехав на російському ТБ – цього разу про українську церкву
Волинь

Провокатор з Луцька вчергове брехав на російському ТБ – цього разу про українську церкву

20 лютого 2019, 14:48
0
-1
Сподобалось?
-1

Скандальний лучанин-комсомолець лучанин Михайло Кононович продовжує створювати інформаційні провокації проти України, співпрацюючи з сепаратистським та російськими ЗМІ. Нещодавно він виступив на російському каналі «НТВ» у програмі «Місце зустрічі», де обговорювали питання створення Православної церкви України. Михайло Кононович заявив, що в Україні спалюють храми УПЦ (у єдності з РПЦ), тоді як у нового патріархату немає прихильників.

«Зайдіть у церкву Московського Патріархату і оцієї нової Київського Патріархату і ви знайдете відповідь, чому підпалюються храми. Там сотні тисячі, там – 5-6 із прапорами України тільки для картинки. От я із Західної України, я із Луцька. Центральний храм, собор. Зайдіть туди. Декілька осіб. Зайдіть до Московського Патріархату. Волинь, Західна Україна. Народу море і то це називається церква у народі – тепличка, тому що люди відібрали храм і люди пішли і змайстрували собі просто із шиферу і там моляться тисячі», – заявив Михайло Кононович.

Раніше брати Олександр та Михайло Кононович неодноразово розповідали на російських каналах про фашизм в Україні, а також їздили в гості до бойовиків «ЛНР» з «гуманітарною» місією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися