«Побратими України» придбали спортінвентар для волинян, які тренувалися у столітній хаті
Волинь

«Побратими України» придбали спортінвентар для волинян, які тренувалися у столітній хаті

26 лютого 2019, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» купила інвентар для занять спортом волинянам, які облаштували тренажерну залу у столітній хаті. Про це пише Волинь Post.

Щоб займатися спортом,  хлопці із села  Бірки, що в Любешівському районі переобладнали столітню занедбану хату у тренажерний зал, а спортивні знаряддя зробили самі.

Згодом секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук повідомив, що у селі вже знайшли приміщення для нового тренажерного залу. Будівля розміщена у центрі села, там засклили вікна, зробили поточний ремонт, аби діти могли займатися у зручніших умовах.

 Керівник Волинського обласного осередку спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Юрій Ганджала розповів, що члени організації були приємно здивовані бажанням підлітків займатися спортом, про яке дізналися із світлин у  соцмережах, а також у яких  непростих умовах тренуються хлопці. «Побратими» привезли спортивний інвентар, який допоможе хлопцям, майбутнім захисникам, повноцінно тренуватися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися