У ДП  «Горохівське лісомисливське господарство» новий директор
Волинь

У ДП «Горохівське лісомисливське господарство» новий директор

1 березня 2019, 13:17
0
0
Сподобалось?
0

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України  на посаду директора ДП  «Горохівське лісомисливське господарство» призначено В’ячеслава Дейнеку. Нового керівника колективу представив начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко і побажав позитивних результатів та досягнення поставлених цілей на новій посаді, -інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Із біографії. В’ячеслав Дейнека  народився  1985 року в селі Хотешів Камінь-Каширського району. У 2006 році закінчив національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «лісове і садово-паркове господарство». У 2008 році в тому ж вузі здобув кваліфікацію магістра з лісового господарства.

Трудова діяльність В’ячеслава Миколайовича розпочалася з посади майстра лісових культур Липниківського лісництва ДП «Львівське лісове господарство» в липні 2007 року. З травня 2008 по вересень 2011 року працював лісничим Дашавського лісництва ДП «Стрийське лісове господарство». У вересні 2009 року В’ячеслава Миколайовича було призначено на посаду головного лісничого державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство». З 17 січня 2019 року займав посаду головного лісничого ДП «Горохівське ЛМГ».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися