«Горить пів області», -каже Олег Кіндер. А Ковель –в рекордсменах
Волинь

«Горить пів області», -каже Олег Кіндер. А Ковель –в рекордсменах

4 березня 2019, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

 Ковель б’є рекорди за кількістю  пожеж: 6 протягом минулого тижня. Про це доповів  на апаратній нараді у міськвиконкомі начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський, -пише ПроКовель.

Із  6 пожеж три - в садівничих масивах. Причина – необережне поводження з вогнем або спалювання сухої трави. Зокрема,  в районі вулиці 40 років Перемоги в результаті горіння сухостою вогонь знищив пів гектара площі трави. На вулиці Театральній горів кіоск. Ймовірна причина виникнення вогню – підпал. У жодному із 6  випадків ніхто з людей не постраждав. На гасіння пожежі виїжджали рятувальники, які й приборкували вогонь.

Міський голова Олег Кіндер зобов’язав відповідальних працівників  поспішити активізувати співпрацю з керівниками садівничих масивів, службою автомобільних доріг, залізничниками, щоб не допустити масового спалювання сухостою на придорожніх ділянках, біля колій тощо. І закликав притягувати порушників до адміністративної відповідальності.

 А ще він повідомив, що минулої п’ятниці повертаючись із Луцька, дорогою сам спостерігав, як горять великі площі сухостою області. «Горить пів області», -- висловив стурбованість Олег Кіндер.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися