На Волині виявили склад фальсифікованого спиртного
Волинь

На Волині виявили склад фальсифікованого спиртного

4 березня 2019, 19:46
0
0
Сподобалось?
0

Податковою міліцією Волині вкотре виявлено місце зберігання фальсифікованих підакцизних товарів, інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

В одному з гаражних кооперативів міста Луцька оперативниками викрито місце незаконного накопичення та зберігання фальсифікованих алкогольних напоїві.

Місцевий житель незаконно зберігав 370 літрів  горілки та коньяку, розлитих в тару типу "bag-in-box", орієнтовною вартістю 75 000 гривень. Податковою міліцією фальсифікат вилучено. Правоохоронці припускають, що дана партія алкоголю призначалася для подальшої реалізації на території Волинської області.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання протоколу на правопорушника.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу  "bag-in-box" заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися