Облаштування площі Героїв Володимиру-Волинському обійдеться у 10 мільйонів гривень
Волинь

Облаштування площі Героїв Володимиру-Волинському обійдеться у 10 мільйонів гривень

5 березня 2019, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському мають реконструювати центральну площу. Підготовка до цього вже розпочалася. Зокрема, попередньо підрахували, у скільки це обійдеться місту. Про ситуацію з майданом  під час оперативної наради у міськвиконкомі доповів  начальник управління містобудування та архітектури Тарас Киба, -йдеться на сайті міської ради.

Загальна площа реконструкції – 8641 кв. м. Під цією площею знаходяться такі інженерні мережі: 214 м/п водопроводу, каналізаційний колектор діаметром 60 см, мережа зв’язку, газопостачання, та кабель електропостачання, який за попередньою інформацією знаходиться в аварійному стані. Складність полягає в тому, що самотічний колектор, який збирає нечистоти зі всієї вулиці Ковельської та Сагайдачного, закладений на глибині понад 5 метрів. Саме його незадовільний стан, на думку головного архітектора міста,  спричиняє руйнування багатоповерхівки на центральній площі.

Попередньо визначили   вартість заміни та ремонту інженерних мереж  – понад 4,5 мільйони гривень.  Ще понад 6 мільйонів коштуватиме встелена  бруківка. У  планах- облаштування площі елементами декору, встановлення лавочок, освітлення та озеленення.

До слова,  на черговій сесії міської ради було прийнято рішення про виділення коштів в сумі 430 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації.

«Також майбутній проект пройде громадське обговорення»,  – зазначив Тарас Киба.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися