Злагодженість дій волинських і польських прикордонників: 24 ящики контрабандних цигарок не перетнули кордон
Волинь

Злагодженість дій волинських і польських прикордонників: 24 ящики контрабандних цигарок не перетнули кордон

9 березня 2019, 10:10
0
0
Сподобалось?
0

На Волині прикордонники запобігли переміщенню через кордон 24 ящиків контрабандних цигарок, -повідомляє Держприкордонслужба.

Від польських колег надійшла інформація про спостереження ними на річці Західний Буг, з українського боку, гумового човна, завантаженого чорними ящиками та групи осіб, які, побачивши прикордонників Польщі, втекли в тил ділянки відділу «Римачі».

Негайно було вислано прикордонний наряд, який під час перевірки ділянки відповідальності підрозділу виявив гумовий човен з 14 ящиками тютюнових виробів та ознаки перебування невідомих осіб на береговій відмілині.

Також  інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон надали співробітники оперативних підрозділів. Завдяки цьому група реагування цього ж відділу виявила неподалік від лінії українсько-польського кордону 10 ящиків контрабандного курива.

Усі виявлені тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. Пошук втікачів та заходи із  встановлення всіх причетних та організаторів протиправної діяльності триває.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися