На Волині -7 мільйонерів. Поки що
Волинь

На Волині -7 мільйонерів. Поки що

12 березня 2019, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

Майже дві тисячі волинян вже відзвітувалися про отримані торік доходи.  7 волинян відзвітувалося про доходи, що перевищують  мільйон гривень, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

 Із отриманих торік доходів громадяни-декларанти визначили до сплати 4,5 мільйона гривень ПДФО та майже  мільйон гривень військового збору.

Найчастіше громадяни подають декларацію особисто, відвідавши Центр обслуговування платників. Це право кожного самостійно обрати найбільш зручний спосіб подання декларації  – особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного терміну подання декларації, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, майже триста волинян вже відзвітувалися про отриману в 2018 році спадщину. Доходи від продажу рухомого майна у своїх деклараціях вказали 153 громадянина, а 130 відзвітувалися про доходи від надання майна в оренду. 59 громадян відзвітувалися про отримані іноземні доходи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися