На Волині  зенітно-ракетний полк відпрацював бойове злагодження
Волинь

На Волині зенітно-ракетний полк відпрацював бойове злагодження

15 березня 2019, 19:54
0
0
Сподобалось?
0

На військовому полігоні у Володимир-Волинському районі відбулися кількаденні навчання військовослужбовців зенітно-ракетного полку. Тут розгорнули самодостатній польовий табір та відпрацьовували низку важливих завдань, -повідомляє БУГ.

Під час злагодження підрозділи навчалися діяти як єдине ціле. Військові впевнені, що якісна підготовка бійців, командирів, злагоджена дія підрозділів, є основою сильної, боєздатної армії.

“У будь-якому районі та в будь-яку погоду наші хлопці повинні виконкувати завдання, які ставимо. Оцінку підрозділу провели. Він якісно підготований і представляє собою один з найкращих в ОК”Захід”, – розповів майор Андрій Качан, в.о. начальника групи бойової підготовки.

Під час навчань військові здійснювали пошук, розпізнавання та захоплення контрольної цілі на супроводження та її умовне знищення. За підсумками навчань, із завданнями військовослужбовці успішно впоралися. Керівництво ЗРП наголосило, що увесь особовий склад та техніка, готові до виконання завдань, а подібне злагодження згуртовує колектив та показує ті моменти, над якими ще варто працювати.

“Під час проведення дивізіонних тактичних навчань підрозділи дивізіону у складі 2-ох зенітно-ракетних батарей, озброєні зенітно-ракетним комплексом “Оса” виконували тактичні задачі: заняття стартових і запасних стартових позицій, заряджання, вичислення та умовне знищення повітряного противника. Основна задача – вдосконалння навичок зенітно-ракетним обслугам для кращого виконання своїх завдань в ООС”, – зазначив майор Олесій Бондар, командир зенітно-ракетного дивізіону.

За досить короткий час існування полк неодноразово показував високу майстерність  під час  виконання бойових завдань в зоні проведення ООС.

З кінця 2018-го року змінилася система продовольчого та речового забезпечення армії, військоим також були піднято зробітну плату, що значно підвищило пріоритет вибору цієї професії.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися