Волинську прикордонну дорогу  капітально ремонтуватимуть за польські гроші
Волинь

Волинську прикордонну дорогу капітально ремонтуватимуть за польські гроші

20 березня 2019, 17:34
0
0
Сподобалось?
0

Польща дасть кредит Україні на капітальний ремонт дороги Устилуг – Луцьк – Рівне. Про це йшлося під час  двосторонніх українсько-польських переговорів у Варшаві щодо  фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону, -повідомляє прес-служба ОДА.

За словами керівника служби автомобільних доріг у Волинській област Анатолія Посполітака, який брав участь в укладанні угоди, передбачається   виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці від 0 до 13 кілометрів,  що є  під’їздом до КПП «Устилуг»

«Підрядним підприємством за результатами тендеру визначено компанію DROG-BUD Sp. z o.o. (Польща). Вже наступного тижня ми чекаємо в області представників польської компанії, яка здійснюватиме роботи, та проектантів. Сума кредиту для Волинської області становить 4,8 мільйони євро,  – повідомив керівник Служби .

Така співпраця в області вперше. Вона  передбачає, що не менше 60% обсягів робіт має виконати польська сторона. Друга особливість – тендер за процедурою «Проектуй і будуй». Таким чином, була визначена вартість, а будівельна організація, що виграла тендер, сама робить проектну документацію.

Такі ж кредити, однак на різні суми, отримає Закарпатська область від Угорщини та Львівська область від Польщі.  Якщо усе відбуватиметься за планом – ділянку здадуть в експлуатацію вже цього року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися