Які зарплати у луцьких сімейних лікарів
Волинь

Які зарплати у луцьких сімейних лікарів

20 березня 2019, 22:02
0
0
Сподобалось?
0

 Зарплати лікарів первинної ланки у Луцьку  після початку реформування первинної медичної допомоги досягають 19 тисяч гривень.

Про це йдеться у звіті управління охорони здоров'я на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.
У січні-лютому у місті отримали транші від Національної служби здоров'я України. Зарплати лікарів первинної ланки становили від 11 до 19 тисяч гривень (в залежності від середньої капітаційної ставки однієї декларації), зарплати медичних сестер, які працюють з лікарями первинки,- від 6 до 9 тисяч.
У місті провели кампанію щодо укладання декларацій між лікарями, які надають первинну медичну допомогу та громадянами відповідно до вимог Міністерства охорони здоров'я України. На початок нинішнього року в Луцьку підписали 148 901 декларацію (70% від загальної кількості мешканців). А вже на 14.03.2019 було підписано 164 101 декларацію (майже 76,8% від загальної кількості мешканців).
Окрім того, у місті реорганізували комунальні лікувально-профілактичні заклади у комунальні некомерційні підприємства; затвердили статути комунальних некомерційних підприємств та здійснили процедуру їх реєстрації; комунальні некомерційні підприємства уклали договори із Національною службою здоров'я України; вперше провели конкурси на зайняття вакантних посад директорів комунальних підприємств «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» та «Луцький центр первинної медичної допомоги №2»; у закладах прийняли нові колективні договори.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися