Луцькому посадовцю повідомили про підозру
Волинь

Луцькому посадовцю повідомили про підозру

25 березня 2019, 18:43
0
0
Сподобалось?
0

Директора КП "Луцьке" підозрюють у розтраті понад 960 тис грн бюджетних коштів,- повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокуратурою Волинської області повідомлено про підозру директору комунального підприємства "Луцьке"  у розтраті через зловживання службовим становищем майна в особливо великих розмірах та службовому підробленні, що спричинило важкі наслідки (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Посадовець у 2016 році розтратив бюджетні кошти на суму  понад 960 тис. грн, передбачених на реконструкцію котельні в загальноосвітній школі села Липини Луцького району, чим завдав збитків державі в особливо великих розмірах.

Достовірно знаючи, що проектно-кошторисна документація розроблена з відхиленням від вимог Державних будівельних норм і не пройшла обов'язкову експертизу, а на проведення робіт із реконструкції котельні у школі відсутні будь-які дозвільні документи, директор комунального підприємства уклав із приватним підприємством «Екоресурси Волинь» договір  на виконання цих робіт.

У подальшому посадовець, попри те, що знав, що суб’єкт господарювання вніс у акт виконаних робіт неправдиві відомості щодо вартості та об’ємів виконаних будівельних робіт, особисто підписав його та завірив відтиском печатки комунального підприємства.

Унаслідок незаконних дій директора КП  приватному підприємству було безпідставно переказано бюджетні кошти в сумі понад 960 тис. грн.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідуваня.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися