Голові Волинської ОДА можуть висловити недовіру
Волинь

Голові Волинської ОДА можуть висловити недовіру

26 березня 2019, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

Депутат обласної ради Вячеслав Рубльов зареєстрував проект рішення « Про висловлення недовіри голові Волинської обласної державної адміністрації Савченку О.І.»  Депутат вважає, що відставка Савченка потрібна, аби зупинити тенденції погіршення економічної та соціально-політичної ситуації у Волинській області. Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Голова обласної ради Ігор Палиця пропонує включити це питання до порядку денного першим. Про це йдеться у розпорядженні про скликання 23 чергової сесії обласної ради, що запланована на 16 травня.

У проекті рішення, внесеному Вячеславом Рубльовим, пропонується визнати роботу голови ОДА щодо виконання обласного бюджету,  програм соціально-економічного  та культурного розвитку області  незадовільною. Такої ж оцінки, на переконання депутата, заслуговує діяльність виконанвчої влади   в частині здійснення  делегованих радою повноважень. Тому пропонується висловити недовіру голові ОДА Олександрові Савченку та направити відповідне рішення депутатів Президенту України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися