Інструктори литовсько-польської-української бригади провели навчання для офіцерів 14 ОМБр
Волинь

Інструктори литовсько-польської-української бригади провели навчання для офіцерів 14 ОМБр

28 березня 2019, 11:54
0
0
Сподобалось?
0

Впродовж двох тижнів в 14 окремій механізованій бригаді у Володимирі-Волинському гостювали інструктори Литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького на чолі з майором Костасом Петровасом. Вони ділилися досвідом із відпрацювання процесу прийняття військових рішень за стандартами НАТО з офіцерами штабів батальйонів нашої бригади.

Про це інформує прес-служба 14 ОМБр.

Головна відмінність штабів батальйонів за НАТівським зразком від наших полягає у тому, що в арміях країн Північноатлантичного альянсу вони у рази більші за чисельністю. Втім, військовослужбовці 14 ОМБр успішно опанували теоретичне та практичне покрокове планування військових операцій за стандартами НАТО, від моменту отримання розпорядження на виконання бойового завдання до віддачі наказу підпорядкованим підрозділам. 
На прощання військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади отримали сертифікати про успішне завершення навчання, також вони з колегами з Литовсько-польсько-української бригади обмінялися пам’ятними подарунками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися