Волинська митниця  попереджає про ускладнення проїзду до Ягодина з Польщі
Волинь

Волинська митниця попереджає про ускладнення проїзду до Ягодина з Польщі

28 березня 2019, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Про можливі утруднення проїзду до МАПП “Ягодин” з польської сторони, зокрема,  до суміжного МАПП “Дорогуськ” попереджає Волинська  митниця  учасників міжнародного автомобільного руху, - інформує прес-служба  митниці.

За офіційною інформацією Надбужанського відділу Прикордонної служби Республіки Польща, з 1 квітня 2019 року до листопада 2020 року в адміністративних межах міста Хелм будуть проводитись будівельні роботи на дорозі державного значення №12, що входить до європейських магістралей Е372 та Е373.

У певні періоди під час  цих робіт на окремих ділянках рух автомобілів буде повністю заборонений з визначенням об’їзних шляхів.

Також впродовж всього періоду буде відсутня можливість проїзду через місто Хелм ненормативних транспортних засобів (що перевищують допустимі довжину, ширину і тоннаж). Зокрема, з 1 травня 2019 до 30 жовтня 2020 року проїзд цією дорогою наднормативних транспортних засобів можливий у виняткових ситуаціях, кожного разу – за окремим погодженням з виконавцем будівельних робіт (польська організація BUDIMEX S.A., офіс якої знаходиться у м. Люблін, вул.. Гербова, 4).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися