«Волинь» пройшлася «катком» по «Сумах» і відвантажила Зеленському сім голів
Волинь

«Волинь» пройшлася «катком» по «Сумах» і відвантажила Зеленському сім голів

28 березня 2019, 18:32
0
0
Сподобалось?
0

Цей матч 20 туру першої ліги мав відбутися у Сумах. Однак сумський клуб нині вчергове переживає дуже серйозну кризу. Наразі домашнє поле стадіону ФК «Суми» не готове приймати матчі, тож сумчани приїхали грати до Луцька. Також команда має колосальні проблеми зі складом – у клубі не лишилося жодного футболіста з тих, хто захищав її кольори восени. Да домашньо-виїзний матч у Луцьк сумчани не змогли назбирати гравців на повну заявку – на лаві запасних було всього четверо футболістів.

«Суми»-«Волинь» – 0:7

Голи: 0:1 – Горопевшек (13), 0:2 – Хагназарі (32), 0:3 – Хагназарі (57), 0:4 – Бартуловіч (61 – з пенальті), 0:5 – Волошинович (62), 0:6 – Волошинович (85), 0:7 – Климець (90+2).

«Суми»: 71. Зеленський, 3. Веремєєв, 8. Божий, 17. Андрусенко, 16. Радомський, 9. Кушнаренко, 7. Курусь, 11. Шаповаленко, 21. Гречихін, 4. Буряченко, 10. Попов.

«Волинь»: 47. Когут, 32. Петько, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко, 11. Бартуловіч, 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 43. Западня, 20. Карпенко.

Протистоянням цей матч більш-менш можна було назвати лише у першому таймі, коли номінальні господарі ще мали сили грати, а «Волинь» шукала ключі до воріт суперника. Планомірний тиск «хрестоносці» швидко втіли у перший гол. Під час подачі кутового класно на «другому поверсі» зіграв Горопевшек. Сумчани не знітилися й продовжили боротися. Ще до перерви одну з багатьох гольових атак «Волині» у другий гол перетворив Хагназарі.

На другий тайм сумчан не вистачило. А Андрій Тлумак навпаки помітно посилив атакуючу лінію, випустивши на заміну Климця, Козьбана і Волошиновича. З 57 по 62 хвилину сумчани пропустили тричі. «Дубль» оформив Хагназарі, потім з 11-метрового відзначився Бартуловіч, а Волошинович довів справу до розгрому – 0:5. У «Сум» за весь цей період можна відзначити хіба що небезпечний удар з середньої відстані від Андрусенка, після якого Когут перевів м’яч на кутовий. Наприкінці матчу сумчани вже не мали сил оборонятися навіть у власному штрафному майданчику, круглий буквально літав вздовж воріт. Слідом за Хагназарі Волошинович оформив «дубль» у матчі, а вже на останній секундах Климець з другої спроби таки заштовхав м’яча у ворота Зеленського.

Наступний матч «Волинь» зіграє у середу із «Дніпром-1».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися