Компанія «Волиньгаз» оскаржуватиме рішення НКРЕКП в суді
Волинь

Компанія «Волиньгаз» оскаржуватиме рішення НКРЕКП в суді

31 березня 2019, 14:57
0
0
Сподобалось?
0

Нагадаємо, Нацкомісії, що здійснює державне регулювання з питань енергетики та комунальних послуг, оштрафувала компанії ПАТ «Волиньгаз» за донарахування за газ у платіжках на 850 тисяч гривень і зобов’язала повернути споживачам зайво стягнуті кошти. Санкції пов’язані із приведенням операторами ГРМ обсягів спожитого газу до стандартних умов для усіх без винятку споживачів газу.

ПАТ «Волиньгаз» вважає, такі дії державного регулятора політично вмотивованими.

«Рішення НКРЕКП, прийняті під тиском влади, на користь окремого учасника газового ринку – НАК «Нафтогаз України», який намагається витіснити з ринку операторів газорозподільної мережі, щоб розширити свою монополію на сферу розподілу газу», – йдеться в офіційній заяві ПАТ «Волиньгаз».

Компанія не погоджується з рішенням НКРЕКП і буде його оскаржувати в судовому порядку.

«ПАТ «Волиньгаз» та інші оператори ГРМ наголошують на тому, що тариф на розподіл газу НКРЕКП не переглядала з травня 2016 року. У свою чергу ціна на газ за цей період зростала вже тричі:  6 879,00 грн. з ПДВ за 1000 м3 з 1 жовтня 2016 року, 6 957,90 грн. з ПДВ за 1000 м3, з 1 квітня 2017 року та 8 548,92 грн. з ПДВ за 1000 м3 та з 1 листопада 2018 року до сьогодні», – наголошують у ПАТ «Волиньгаз».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися