«Волинь» і «Дніпро-1» розписали бойову нічию
Волинь

«Волинь» і «Дніпро-1» розписали бойову нічию

4 квітня 2019, 08:12
0
0
Сподобалось?
0

Команди подарували глядачам гарне футбольне дійство. Дніпряни, як лідери першої ліги, хоч і приїхали до Луцька у статусі фаворита, однак мають радіти нічийному результату.

«Волинь» – «Дніпро-1» – 1:1

Голи: 0:1 – І. Когут (12), 1:1 – Болденков (21).

«Волинь»: 47. Б. Когут, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 43. Западня, 95. Курко, 11. Бартуловіч (19. Зінкевич, 79), 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 22. Волошинович (89. Волошинович, 89), 20. Карпенко (34. Климець, 60).

«Дніпро-1»: 33. Юрчук, 9. Романюк, 71. Лопирьонок, 15. Логінов – к, 5. Шаповал, 21. Загальський, 77. Чичиков (28. Очигава, 62), 25. І. Когут, 17. Кузик (8. Польовий, 90), 29. Назаренко (18. Сніжко, 32), 20. Куліш (38. Кожушко, 65).

Вилучення: Курко (76 – друге попередження) – І. Когут (52 – друге попередження).

Матч суперники розпочали із позиційної гри, в якій більш впевнено почувалися гості. Монотонний футбол завершився після класного удару дніпрянина Ігора Когута з метрів 25. Для однофамільця – воротаря «Волині» – Богдана Когута він став повною несподіванкою. М’яч після невеличкого рикошета залетів у праву «дев’ятку». Уже на 12 хвилині лучанам потрібно було відіграватися. Швидкості на полі зросли. «Волинь» йшла вперед великими силами й швидко відігралася. Вихованець волинського футболу Юрій Романюк, який нині захищає кольори СК «Дніпро-1», на фланзі поруч зі штрафним майданчиком програв боротьбу Ростиславу Волошиновичу, і не пустив його до воріт ціною фолу та жовтої картки. Денис Кожанов не став виконувати навіс зі стандарту, а низом виконав простріл у площину воріт. У штрафному майданчику скупчилося багато гравців обох команд, голкіпер дніпрян загубив м’яч. А найспритнішим у цій метушні виявився Валерій Болденков, який відправив «круглого» у сітку буквально з лінії воріт. На цьому все цікаве у першому таймі закінчилося, якщо не враховувати гострий удар повз ворота від Кожанова вже у компенсовані хвилини.

По перерві ж боротьба за перемогу загострилася. Активніше другий тайм розпочав «Дніпро-1». «Хрестоносцям» довелося пережити кілька неприємних миттєвостей, але все минулося. Натомість гості лишилися у меншості. Автор голу Ігор Когут заробив друге попередження за симуляцію фолу з боку Сімініна. Чисельна перевага дозволила лучанам перебрати ініціативу на себе. Двічі безрезультатно виходив на побачення з голкіпером Ігор Карпенко, не реалізував свій гольовий шанс і Ростислав Волошинович. А на 76-й хвилині склади команд знову вирівнялись. Василь Курко за три хвилини встиг напрацювати на дві жовті картки.

Завершальний відрізок матчу можна віднести в актив дніпрян. Проте й вони свої моменти у контратаках не використали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися