На Волині  минулими  вихідними горіли торфовища, чагарники, суха трава
Волинь

На Волині минулими вихідними горіли торфовища, чагарники, суха трава

8 квітня 2019, 10:50
0
0
Сподобалось?
0

Минулими вихідними співробітники ДСНС ліквідували 16 пожеж в екосистемах, що трапилися на території Волинської області, -повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, 6 квітня виникла пожежа на торфовищі в урочищі Сировини поблизу села Рудка Любешівського району. Пожежу ліквідували рятувальники 12-ої ДПРЧ селища Любешів. Для гасіння було залучено пожежний автомобіль та 2 мотопомпи, працювали 8 рятувальників. Лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

6 квітня горіла суха трава та чагарники на території Забродівської ОТГ в урочищі Острови  Ратнівського району. Пожежу, що вирувала на площі 0,7 га, ліквідували рятувальники 14-ої ДПРЧ селища Ратного та працівники місцевої пожежної охорони.

Цього ж дня горіла суха трава на вулиці Кутузова у місті Ковелі на площі 0,5 га. Пожежу, що трапилася через необережне поводження з вогнем місцевого жителя Романа Б., приборкали співробітники 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля. 

 У селі Кам'януха Маневицького району на землях Будківської сільської ради суха трава горіла на площі 3 гектари. За попередніми даними, пожежа трапилася через спалювання сухої рослинності місцевим жителем Миколою Т.

Через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіли також угіддя та ділянки з сухою травою на відкритих територіях на землях Грибовицької сільської ради в Іваничівському районі,  Дубівської та Люблинецької ОТГ  Ковельського, поблизу села Залазько Камінь-Каширського районів, а також у селах Рудня Рожищенського, Положево Шацького районів та у селищі Шацьк, на землях Княгининівської ОТГ та у селі Полонка Луцького району, у селах Зимно Володимир-Волинського, Низкиничі та Литовеж Іваничівського районів.

Усі загорання ліквідовані.

Усього від початку  квітня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 126 пожеж (з яких 70 пожеж трав’яного настилу та  пожежу торфу).

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися