Фото з сайту ФК
Волинь

«Волинь» здобула надважливу перемогу у лігві прямого конкурента

15 квітня 2019, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

Виїзний матч 22 туру чемпіонату з футболу серед команд першої ліги зі столичною «Оболонню» для «Волині» проходив під знаком «пан, або пропав». «Пивовари» потужно розпочали весняну частину сезону і навіть увірвалися у трійку лідерів, а «хрестоносці» навпаки віддалилися на загрозливу відстань від своєї мети – підвищення у класі. У разі поразки у Києві, про неї можна було б взагалі забути.

«Оболонь Бровар»-«Волинь» – 2:4

Голи: 0:1 – Бартулович (17), 1:1 – Семенко (39), 1:2 – Кожанов (64), 2:2 – Островський (74), 2:3 – Кожанов (79 – з пенальті), 2:4 – Кожанов (84). 

«Оболонь Бровар»: 1. Федорівський, 8. Гуськов (99. Дерев’яго, 82), 80. Єфремов, 16. Коваленко, 23. Кузін (9. Ковбаса, 55), 13. Мединський (10. Слободян, 88), 21. Покотилюк (29. Косовський, 66), 19. Семенко, 18. Степаненко (7. Островський, 71), 5. Шевченко, 25. Шишка.

«Волинь»: 47. Когут, 3. Сімінін, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 43. Западня, 19. Зінкевич, 11. Бартулович (32. Петько, 82), 8. Хагназарі, 29. Кожанов (93. Цюпа, 90+2), 22. Волошинович (34. Климець, 76), 20. Карпенко (89. Козьбан, 71).

Практично усі футболісти «Волині» провели цей матч на «відмінно», але головним героєм поєдинку, звичайно ж став Денис Кожанов, взявши участь у всіх голах. Стримавши кількахвилинний стартовий натиск господарів лучани перехопили ініціативу і не віддавали її до фінального свистка. «Волинь» спершу мало не пропустила на старті від Андрія Семенка, а потім згаяла кілька своїх нагод. Але вже на 17-й хвилині лучани вийшли вперед – Кожанов з флангу прострілив, а Младен Бартулович проявив гольове чуття, вбіг на потрібну позицію і розстріляв ворота. Це був єдиний гольовий пас Кожанова у цьому матчі, адже далі він лише забивав.

Після голу «хрестоносці» спокійно контролювали гру, але до гострих нагод справа не доходила, більше того наприкінці тайму підопічні Андрія Тлумака дали слабину, чим і скористалися «пивовари». Під час однієї з атак господарів не дограв на виході голкіпер лучан Богдан Когут, а захисники не підстрахували, чим і скористався Семенко, котрий закотив м’яч у напівпорожні ворота.

У другій 45-хвилиниці певний час тривала гра без воріт. Лише на 64-й хвилині пройшла швидка атака «Волині». Ігор Карпенко з лівого флангу прострілив на дальню стійку на Кожанова, під час прийому м’яч відскочив від нашого бомбардира, але оборонець «Оболоні», сам того не бажаючи, знову повернув його назад, й Денис таки закотив «круглого» у сітку – 1:2. Цього разу перевага «Волині» протрималася недовго. Знову після флангової подачі «хрестонеосці» проґавили підбір, й гравець «Оболоні» Денис Островський смачно з лівої ноги запустив м’яча у дальній від Когута кут – 2:2.

Та все ж «Волинь» дотисла суперника. Знову вийти вперед вдалося завдяки 11-метровому. Євген Шевченко рукою заблокував удар по воротах, за цей фол «пивоварів» влучним ударом з «крапки» покарав Кожанов. «Оболонь» не втрачала надій бодай на нічийний результат. Аби врятувати його головний тренер киян Сергій Ковалець випустив на поле додаткового форварда. Однак натомість «пивовари» пропустили вчетверте. Кожанов після пасу Сіаваша Хагназарі вибіг на побачення з гокіпером й оформив хет-трик.

Після 22 туру в активі «Волині» 37 очок, посідає п’яту сходинку й відстає на чотири пункти від «Колоса» з Ковалівки, який іде другим.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися