На Волині прикордонники вчаться управляти безпілотниками
Волинь

На Волині прикордонники вчаться управляти безпілотниками

24 квітня 2019, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

На базі Луцького прикордонного загону навчаються  майбутні інструктори - прикордонники з використання безпілотних авіаційних комплексів. Про це інформує Держприкордонслужба.

В рамках реалізації проекту «Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску» Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» до  навчання  залучені представники центру підготовки із застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем, які мають необхідні знання та досвід.

16 прикордонників за  чотири дні мають  навчитися практичному застосовуванню цієї  авіаційної техніки, а в подальшому самостійно будуть використовувати її під час охорони державного кордону. 

Після завершення навчань Луцький прикордонний загін отримає чотири комплекси «Matrice200» на суму 7,15 мільйони гривень, що будуть використовуватися на найбільш активних напрямках українсько-польської ділянки кордону.

За допомогою цих авіаційних комплексів українські прикордонники зможуть дистанційно моніторити визначену ділянку місцевості з висоти до 500 метрів та в радіусі до 5 кілометрів, як вдень, так і вночі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися