«Волинь» перемогла фіналіста кубка
Волинь

«Волинь» перемогла фіналіста кубка

27 квітня 2019, 23:01
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» наблизилася на відстань двох очок до трійки лідерів першої ліги.

«Волинь» – «Інгулець» –  2:1

Голи: 1:0 – Сімінін (44), 1:1 – Січінава (61), 2:1 – Горопевшек (83).

«Волинь»: Когут, Сімінін, Горопевшек, Болденков, Цюпа, Курко, Бартулович (Зінкевич 46), Хагназарі (Петько 86), Кожанов (Климець 90+1), Западня (Волошинович 66), Карпенко (Козьбан 88).

«Інгулець»: Ситников, Запорожець, Клименко (Сула 88), Мішуренко (Кен Елла 84), Піднебенной (Козак 55), Павлов, Балан, Щедрий, Січінава (Акименко 64), Ковальов, Синьогуб.
Вилучення: Ковальов (71).

Матч з «Інгульцем» видався надзвичайно непростим для лучан. Однозначно, гості нині перебувають на максимальному піку своєї форми, відставивши завдання у чемпіонаті на другий план, представники першої ліги з Кіровоградщини увірвався у фінал національного кубка, де виборюватиме трофей і право на виступ у єврокубках у донецького «Шахтаря».

Перший тайм проходив у запеклій позиційній боротьбі та практично без моментів. Цілком логічно було б, якби команди пішли на перерву за нулів на табло. Однак на передостанній хвилині першого тайму «хрестоносцям» вдалася швидка багатоходівка, яку разючим ударом з району 11-метрової позначки завершив Сергій Сімінін. У гольовій атаці взяли участь Василь Курко, Денис Кожанов та Ігор Карпенко.

Другий тайм лучани розпочали потужно і могли досить швидко вирішити всі питання у матчі. Але за масу нереалізованих моментів «Інгулець» покарав «Волинь». Ніка Січінава забив гарний гол ударом зльоту.  Гості одразу ледь не вийшли вперед. Футболісти «Інгульця» повірили, що зможуть вирвати перемогу, але їх підвів Максим Ковальов, який отримав другий «гірчичник» і вилучення за фол проти Кожанова на 71 хвилині. Тенденції у грі знову змінилися. «Волинь» обклала ворота гостей. Перемогу вдалося вирвати завдяки вмінню Міхи Горопевшеку грати на «другому поверсі», який забив головою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися