На Волині обікрали завод майже на 105 тисяч
Волинь

На Волині обікрали завод майже на 105 тисяч

28 квітня 2019, 20:15
0
0
Сподобалось?
0

Працівник ТзОВ "Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ" викрав зі складу, який належить компанії, товарно-матеріальних цінностей на майже 105 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного судуі,- повідомляє ІА Волинські новини.

Обвинувачений, який був працівником ТзОВ "Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ", повідомивши охоронцям неправдиву інформацію про необхідність вивезення товарно-матеріальних цінностей як підставу для пропуску на територію, проник в складське приміщення компанії, залучивши до цього чоловіка, який не знав про його наміри крадіжки.

Зокрема, він викрав: дві тисячі вісімсот вісім одиниць стрічки з поліестрового волокна марки "Certoplast", сто п’ятдесят сім рулонів мідних провідників загальною вагою 1275 кг, дві упаковки полімерних кліпсів марки "Hellermann Tyton", бланкувач марки "Garant",  ножиці канцелярські марки "Buromax". Загальна вартість викраденого становить 104 тисячі 907 гривень.

Обвинувачений свою вину визнав, розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати. Представник "Кромберга" повідомив, що збитки їм відшкодовано шляхом повернення майна.

Таким чином, суд визнав крадія винним та призначив покарання: 3 років позбавлення волі, проте змінив його на умовне терміном  на  рік і  6 місяців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися