Ковельські лікарі  біль у спині та суглобах лікують за методом Бубновського
Волинь

Ковельські лікарі біль у спині та суглобах лікують за методом Бубновського

2 травня 2019, 10:47
0
1
Сподобалось?
1

Фахівці Ковельського МТМО  пропонують пацієнтам  унікальну методику лікування та реабілітації захворювань кістково-м'язової системи на тренажерах Бубновського, -повідомляє КовельPost.

Унікальність методу полягає в тому, що для лікування  низки захворювань вперше у світовій практиці доктор Бубновський  звернувся не до хірургії або лікарських препаратів, а до внутрішніх ресурсів організму людини.

Додаткову інформацію щодо діагностики та лікування можна отримати за номером телефону: 095 138 31 01 або звернувшись до спеціаліста фізіотерапевтичного відділення Ковельської ЦРЛ (вул. Олени Пчілки, 4, каб 4).

 Довідково:
В якості основного методу використовується КІНЕЗІТЕРАПІЯ (kinesis - рух + therapia - лікування) – лікування правильним рухом. Для впливу на організм у методиці Бубновського використовуються спеціально розроблені комплекси вправ на багатофункціональних тренажерах Бубновського з функціями декомпресії та антигравітації (БТБ). Пацієнту не треба докладати особливих зусиль, не треба боятися підвищення тиску і загальної слабкості. Рух полегшить антигравітаційна система БТБ.

Для кожного пацієнта розробляється індивідуальна програма, що враховує його індивідуальні особливості і рівень фізичного розвитку, ступінь захворювання, загальний стан здоров’я. Програма включає спеціальні реабілітаційні вправи, призначені для поліпшення рухливості суглобів, еластичності м’язів, зв’язок і сухожиль. В результаті знімається больовий синдром, активізуються глибокі м’язи, відновлюється живлення уражених тканин, повертається рухливість суглобів і хребта, значно зростають рухові можливості, працездатність, поліпшується якість життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися