Волинь запрошує на фестиваль «Над Королівським Шляхом»
Волинь

Волинь запрошує на фестиваль «Над Королівським Шляхом»

2 травня 2019, 20:48
0
0
Сподобалось?
0

Ушосте на Волині відбудеться  фестиваль народного мистецтва "Над Королівським Шляхом". Приурочений він цього року до  Міжнародного дня музеїв.  18 травня 2019 року гостей за традицією прийматиме  Затурцівський меморіальний музей В'ячеслава Липинського. Про це повідомляє музей у Фейсбук.
Майстри народної творчості не лише продемонструють власні роботи, але й проведуть майстер-класи для бажаючих навчитися творити світ краси своїми руками.

 У багатоголоссі вокальних колективів та окремих виконавців звучатиме наша душа - українська пісня. Подивують гостей фестивалю неперевершеним виконанням українських героїко-патріотичних творів на духових інструментах юні музиканти з найпівденнішої точки історичної Волині (нинішня територія Тернопільської області).
«Сподіваємося на зустріч з членами патріотичної організації "Козацька республіка" з с.Садів з їх святковою композицією, а також з вихованцями "Школи бойового гопака" з с.Рокині Луцького району, які майстерно подадуть урок бойового мистецтва наших предків»-йдеться у повідомленні.

Гості свята матимуть змогу оглянути експозицію музею та розгорнуті тут виставки.
Вперше на фестивалі унікальні художні роботи на яєчній шкаралупі виставить до огляду майстер з Володимира-Волинського Анатолій Бойко, техніка якого відзначена на багатьох престижних міжнародних конкурсах, а ім'я автора занесено до Книги рекордів України.
Усі присутні на святі зможуть посмакувати чаями з трав, випічкою місцевих кулінарів та козацьким кулішем.

Додатково: Затурці є бічним відгалуженням знаменитого Королівського шляху, найстарішого і найдовшого (його довжина  чотири з половиною тисячі кілометрів) сухопутного зв’язку між Східною і Західною Європою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися