У Луцьку адвокат попався на хабарі
Волинь

У Луцьку адвокат попався на хабарі

7 травня 2019, 13:12
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 7 травня, співробітники Луцького відділу поліції у співпраці із оперативниками управління захисту економіки в області Національної поліції затримали на отриманні неправомірної вигоди місцевого адвоката, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

 Заходи проводяться в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Йдеться, зокрема, про прийняття пропозиції або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане із вимаганням такої вигоди. 

Правопорушник, 62-річний лучанин, вимагав у клієнта 2 тис. доларів США для прийняття органами слідства позитивного рішення в кримінальному провадженні.  Кошти поліцейські вилучили.  За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії. 

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися