Волинська митниця попереджає про можливі ускладнення під час перетину кордону через ПП «Устилуг»
Волинь

Волинська митниця попереджає про можливі ускладнення під час перетину кордону через ПП «Устилуг»

10 травня 2019, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Волинська митниця ДФС попереджає учасників міжнародного автомобільного руху про можливі ускладнення під час перетину українсько-польського кордону через МАПП для пасажирських перевезень Устилуг-Зосин.

За інформацією польських колег, у Зосині з 15 травня до серпня 2019 року буде реконструюватись дорожнє покриття. Тому поетапно одна зі смуг руху у цей період не функціонуватиме, що може призвести до зменшення пропускної спроможності МАПП.

Також Волинська митниця вже інформувала, що з 1 квітня 2019 року до листопада 2020 року в адміністративних межах міста Хелм проводяться будівельні роботи на дорозі державного значення №12, що утруднює доїзд до МАПП Дорогуськ. Цей міжнародний автомобільний пункт пропуску є суміжним до Ягодина.

Тому  митниця рекомендує водіям уважно стежити за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки, обираючи оптимальні маршрути. Стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися