«Волинь» здобула вольову перемогу у Миколаєві
Волинь

«Волинь» здобула вольову перемогу у Миколаєві

12 травня 2019, 18:55
0
0
Сподобалось?
0

Луцький клуб упевнено закріпився у трійці лідерів. Переможна серія «хрестоносців» склала п’ять матчів, а безпрограшна – сім.

МФК «Миколаїв» – «Волинь» – 1:2

Голи: 1:0 – Войцеховський (19), 1:1 – Кожанов (45+3), 1:2 – Волошинович (72).

МФК «Миколаїв»: 1. Старченко, 95. Попов, 44. Вітенчук, 37. Білик, 18. Горват, 39. Куксенко, 10. Семенина (7. Берко, 57), 23. Ковальов – к (25. Зарічнюк, 15), 9. Радченко (17. Кравченко, 68), 78. Рогозинский, 11. Войцеховский.

«Волинь»: 47. Когут, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 43. Западня (22. Волошинович, 70), 95. Курко, 11. Бартуловіч (32. Петько, 84), 8. Хагназарі (19. Зинкевич, 76; 14. Ульянов, 87), 29. Кожанов, 34. Климец (93. Цюпа, 46), 20. Карпенко.

Гра з «Миколаєвом» не стала легкою прогулянкою для підопічних Андрія Тлумака. Господарі приймали лучан на тренувальному полі нового «Центрального міського стадіону» й не проти були відзначити дебют позитивним результатом і «корабели» були близькі до цього. Уже на стартових хвилинах Андрій Ковальов серйозно потурбував Богдана Когута. Зрештою господарям вдався й досить швидкий гол. Євген Зарічнюк прострілом знайшов у штрафному майданчику лучан Владислава Войцеховського. Форвард «корабелів» прийняв м’яч, «прибрав» Міху Горопевшека і з розвороту відправив «круглого» у верхній кут. У господарів поля ще були моменти для збільшення переваги. А от «Волинь» в атаці не дуже феєрила. Окрім небезпечного удару Валерія Болденкова у дебюті тайму, за 45 хвилин практично нічого створити не вдалося. Лише у компенсований час лучани здобули право на 11-метровий. У штрафному майданчику з порушенням правил зупинила Младена Бартуловіча. Денис Кожанов бездоганно виконав пенальті, на чому й скінчився перший тайм.

Після перерві «Волинь» заграла потужніше й створила серію небезпечних нагод. Але підводила реалізація. Тому гольова комбінація на 72 хвилині хоча й мала елемент везіння та випадковості, водночас виглядала цілком закономірно. Сіаваш Хагназарі гостро прострілив вздовж воріт. Після невеличкої метушні м’яч опинився у Ростислава Волошиновича і з кількох метрів переправив «круглого» у сітку – 1:2.

Гра знову перевернулася з ніг на голову. «Миколаїв» кинувся рятувати гру. Спекотно стало біля воріт Когута. Проте більшість атак господарі поля завершували неточними ударами. Миколаївці могли розраховувати й на свій 11-метровий. Однак суддівська бригада не побачила нічого кримінального у падінні Віктора Берка у штрафному майданчику після контакту з Василем Курком. Іншої думки був один із тренерів «Миколаєва», про що голосно заявив арбітру і, зрештою, змушений був додивлюватися уже з трибун. Апогеєм штурму воріт «Волині» став промах Зарічнюка під час гри на добиванні.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися