Волинські митники викрили протиправні дії  столичного підприємця
Волинь

Волинські митники викрили протиправні дії столичного підприємця

14 травня 2019, 14:41
0
0
Сподобалось?
0

Керівник київського товариства з обмеженою відповідальністю, уродженець Донецької області, під час митного оформлення імпорту приховав  від контролю товару на майже 1,3 млн грн, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Встановлено, що до оформлення на митний пост Ковель подали документи, згідно з якими 502 ресори та 472 спіральні пружини стискання для автомобілів ввозились в Україну з Республіки Панама за ціною рахунку-фактури (інвойс) 207,1 тис грн.

Натомість, експортні декларації на цей же товар, копії яких волинським митникам на офіційні запити надали колеги з Польщі та Бельгії, засвідчили справжню вартість закупленої у Бельгії партії – понад 1,28 млн грн.

За подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості для визначення його митної вартості, керівника ТзОВ притягнуть до відповідальності за ст.. 483 Митного Кодексу України. ЇЇ санкція – штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару (за рішенням суду).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися